Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

4 echipe naționale de rugby, la un concert electro-swing, la Sala Radio, astăzi

Publicat: joi, 10 Noiembrie 2022 , ora 10.04

Stejarii, alături de jucătorii a trei dintre echipele participante la turneul November Tests, Chile, Uruguay și Tonga, vor asista în această seară la un concert special de electro-swing la Sala Radio.

Concertul va fi susținut de Big Band-ul Radio, dirijat de Simona Strungaru, invitata specială a serii fiind solista vocală Alice Francis din Germania, împreună cu trupa sa, formată din Martin Gruca, Chul-Min Yoo și Alexander Bisch.

Concertul, care începe la ora 19:00, este unul inedit pentru scena muzicală autohtonă și îmbină sonoritățile clasice de big band cu electro-swing, influențe pop sau hip-hop și vocea lui Alice Francis.

O premieră pe scena Sălii Radio în această formulă, evenimentul reprezintă o adevărată „dezlănțuire” de forțe: vor evolua în concert și dansatori de Swing și Lindy Hop, membri ai Companiei de Dans Jazz Roots Bucharest.

Printre piesele ce vor putea fi ascultate se regăsesc St. James Ballroom, Gangsterlove, Catch the Killer, The Experiment, Stung by a Bee sau What are You Made Of.

La București, între 5-19 noiembrie are loc turneul internațional de rugby November Tests, în cadrul căruia naționala României susține trei meciuri: cu Chile, deja disputat și câștigat cu 30-23, Uruguay (13 noiembrie) și Samoa (19 noiembrie). De asemenea, mai au loc partidele dintre Tonga – Chile (12 noiembrie) și Tonga – Uruguay (19 noiembrie).

Radio România Brașov FM