Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Se lansează o nouă ediție a Programului Rabla pentru Electrocasnice

Publicat: joi, 10 Noiembrie 2022 , ora 17.11
Sursa foto: arhivă / afm.ro
Sursa foto: arhivă / afm.ro

Se lansează o nouă ediție a Programului Rabla pentru Electrocasnice.

Începând de luni, 21 noiembrie, de la ora 10:00, Administrația Fondului pentru Mediu organizează o nouă sesiune pentru Programul național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic.

Persoanele fizice vor avea la dispoziție 5 zile în vederea înscrierii în program prin crearea contului de utilizator în aplicația informatică.

După această etapă, încep etapele de selecție, în aplicația informatică, a voucherelor aferente echipamentelor incluse în program.

Bugetul alocat pentru cea de-a doua ediție a Programului Rabla pentru Electrocasnice este de 50 de milioane de lei, divizat pentru fiecare etapă în parte.

Administrația Fondului pentru Mediu precizează că toate conturile comercianților create în edițiile anterioare ale Programului rămân valabile și pot fi utilizate și în sesiunile de anul acesta.

Sursa foto: arhivă / afm.ro

Bianca Bucă