Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Transfăgărășanul, complet închis circulației, de joi

Publicat: miercuri, 16 Noiembrie 2022 , ora 17.53

De joi dimineață, Transfăgărășanul va fi complet închis circulației.

Deși, inițial, se anunțase închiderea unor porțiuni din drum, prognoza meteo care anunță precipitații abundente a condus la luarea deciziei de închiderea completă a drumului, până în vara anului viitor.

“Prognozele meteo ne arată o înrăutățire a stării vremii și dat fiind că se așteaptă precipitații mari, atât de zăpadă, cât și mixte, considerăm că nu mai este în siguranță ca participanții la trafic să folosească acest sector de drum, astfel că de mâine dimineață, de la ora 7.00, am propus închiderea lui totală, din ambele sensuri, atât dinspre Sibiu către Bâlea Lac, cât și dinspre Curtea de Argeș către Bâlea Lac”, a spus directorul executiv al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Tudor Duțu.

Anul acesta, Transfăgărășanul a fost deschis mult mai mult decât în alți ani.

Drumarii au făcut eforturi deosebite pentru ca șoseaua să fie accesibilă mai devreme decât în anii precedenți, iar închiderea drumului s-a petrecut mult mai târziu decât în alte rânduri.

Sorin Țîrcă