Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Spectacol total în ring, pe 25 noiembrie, la Sala Sporturilor

Publicat: miercuri, 16 Noiembrie 2022 , ora 20.45

După foarte mulți ani, Brașovul va găzdui o gală de box profesionist, Dracula Boxing Show.

Astfel, pe 25 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor vor avea loc 7 meciuri în care vor lupta sportivi din România, Republica Moldova, Elveția, Ungaria și Spania.

Evenimentul principal al serii este meciul de box dintre „bombardierul” Viorel Simion și moldoveanul Maxim Răilean.

Printre ceilalți pugiliști care vor urca în ring se numără Radu Marian, Paraschiv Amansio, Marius Antoneti, Dumitru Vicol, Tamer Mahgoub și Cristian Filip.

“Am fost entuziasmat când am aflat că o să am ocazia să debutez la profesioniști. Mă simt foarte bine că o să am ocazia să arăt ce pot. Voi da tot ce pot în ring. M-am antrenat foarte mult. Mă antrenez de la 12 ani să ajung campion. Am ieșit campion la amatori de nenumărate ori, am fost în lotul național. Am reprezentat România la diferite turnee internaționale. Am luat medalii și acum îmi doresc să trec mai departe, la boxul profesionist”, a precizat Radu Marian.

Organizatorul evenimentului este Daniel Ursache, care ne promite că vom avea parte de 7 meciuri extrem de spectaculoase:

“Cu siguranță o să fie o gală cum puține au fost prin România. Avem printre cei mai buni sportivi ai României și o să vă arătăm o gală frumoasă. Nu a fost ușor să organizăm această gală. A durat 3 luni. Problema cea mai mare am întâmpinat-o cu sportivii. Nu mai avem sportivi, nu mai avem de unde alege sportivi, cel puțin în box (...) Sperăm după această gală, copiii să vină din nou la săli, la sport. Chiar dacă nu practică pentru performanță, ca și mișcare. Ne dorim ca lumea să se îndrepte către box”.

Biletul de intrare la gală va costa 30 de lei.

Miercuri, 23 noiembrie, de la ora 18.00, în mall-ul din Centrul Civic este programat un antrenament cu publicul.

Radio România Brașov FM