Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Filme de colecție, la Cinema Astra, gratuit, din 30 noiembrie până la final de an

Publicat: miercuri, 23 Noiembrie 2022 , ora 15.38
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Începând din 30 noiembrie, timp de o lună, „Magia filmelor” se reîntoarce la Cinema Astra din Brașov și va propune cinefililor din oraș peste 40 de filme de colecție.

Evenimentul face parte din programul „Magia iernii - Brașov 2022”, ce începe chiar de ziua Sfântului Andrei.

Filme de referință, filme care au făcut istorie vor putea fi vizionate gratuit la Cinematograful Astra. Într-un parteneriat pe care municipalitatea îl are cu Asociația Culturală Fanzin, brașovenii se pot delecta cu filme de epocă, cu filme de colecție, cum ar fi Casablanca, Forrest Gump, La Vita e Bella, Zorba the Greek, Sunetul Muzicii etc. Programul poate fi văzut pe pagina dedicată a acestui eveniment. Pe pagina de Facebook Cinema Astra orice brașovean poate să-și programeze filmul sau filmele pe care vrea să le vadă la Cinematograful Astra”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

În fiecare zi, de luni până vineri, va rula câte un film de la ora 19.00.

Astfel, luni e ziua filmului clasic, marți – ziua filmului de dragoste, miercuri – ziua filmului de artă, joi – musical, iar vineri – ziua filmelor de Crăciun.

În fiecare weekend, mai puțin zilele de Crăciun, 24 și 25 decembrie, vor rula câte 3 filme/zi.

Adina Chirvasă