Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

În vizită la târgurile de Crăciun, cu ocazia Zilei Naționale a României

Publicat: vineri, 25 Noiembrie 2022 , ora 16.03
Sursa foto: pixabay.com
Sursa foto: pixabay.com

Mulți români au ales să petreacă minivacanța de Ziua Națională a României vizitând târgurile de Crăciun deschise deja în țară, dar și pe cele de peste hotare.

Pentru relaxare sunt căutate în special destinații din Europa.

Am primit în mare solicitări pentru România, pentru orașele mai mari care au târguri de Crăciun care s-au deschis deja sau se vor deschide în preajma zilei de 1 decembrie, asta însemnând Brașov, Sibiu, București, Oradea, Craiova, iar pentru străinătate am avut solicitări tot pentru târguri renumite: Budapesta, Viena. Pentru relaxare, mai mult în Turcia, la Istanbul și în Franța, la Nisa”, a precizat reprezentanta unei agenții de turism din Brașov, Alina Rotaru.

Cele mai multe pachete turistice pentru perioada imediat următoare includ de la două la patru nopți de cazare, pentru care costurile variază între 600 și 2.000 de lei de persoană, în țară, în timp ce pentru destinații din Europa, ofertele turistice pornesc de la 300 de euro și pot depăși 1.000 de euro de persoană, cu mic dejun și deplasarea cu avionul.

Camelia Vlad