Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

”Muzică pentru viață”, o campanie umanitară în sprijinul copiilor bolnavi de cancer

Publicat: marți, 6 Decembrie 2022 , ora 15.05

Radio România Reșița organizează în perioada 16 – 23 decembrie 2022 o acțiune de strângere de fonduri pentru ”Asociația pentru ajutorarea copiilor bolnavi cu afecțiuni hemato-oncologice Patricia Popa”.

Asociația Patricia Popa s-a înființat în anul 1999 și are ca scop ajutorarea copiilor bolnavi de cancer.

Asociația colaborează direct cu secția de hemato-oncologie a spitalului de copii "Luis Turcanu" din Timișoara, iar fondurile provin din donații și sponsorizări din partea unor firme din țară și străinătate, de la persoane fizice, din organizarea unor acțiuni publice, concerte de binefacere, etc.

În beneficiul copiilor bolnavi de cancer, secția a fost dotată cu aparatură medicală. De asemenea, a fost amenajată o sală de joacă utilată și mobilată complet. Saloanele au fost dotate cu televizoare, iar în spital au fost montate instalații de climatizare.

Copiii au putut beneficia de analize medicale care nu pot fi efectuate în România.

În ultimii trei ani asociația s-a axat pe cumpărarea de medicamente citostatice și medicamente pentru secția de transplant medular, medicamente scumpe, care nu se găsesc la noi în țară, părinților fiindu-le aproape imposibilă achiziționarea lor.

Cei care doresc să sprijine demersurile asociației pentru micii pacienți greu încercați, o pot face prin intermediul unor donații, aici: Muzică pentru viață!

Într-un salon de oncologie, suferința se vede, se simte. Donează pentru copiii bolnavi de cancer! Împreună schimbăm destine!

Radio România Brașov FM