Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Târgul de carte Gaudeamus Radio România, la a 22-a ediție, la Cluj

Publicat: miercuri, 5 Aprilie 2023 , ora 19.47
Sursa foto: radiocluj.ro
Sursa foto: radiocluj.ro

La Cluj-Napoca s-a deschis astăzi Târgul de carte Gaudeamus Radio România.

Potrivit Radio România Cluj, cesta poate fi vizitat zilnic, până duminică, între orele 10:00 și 20:00, iar accesul publicului este liber.

Cele 61 de standuri ale târgului aduc cărți pentru toate vârstele și preocupările, CD-uri, viniluri și jocuri educative.

Până duminică, în Piața Unirii din Cluj vor avea loc peste 30 de lansări și prezentări de carte, concursuri și întâlniri cu scriitori.

Oferta celor 61 de standuri din cele 14 pavilioane expoziționale poate fi consultată și online, aici: Târgul de carte Gaudeamus Radio România.

Tot online, vor putea fi urmărite și foarte multe dintre evenimentele programate în cadrul târgului și vor avea loc numeroase concursuri cu premii în cărți.

La închidere, duminică, se va anunța și cea mai cumpărată carte a ediției cu numărul XXII a Târgului de carte Gaudeamus Radio România, la care îi invităm pe toți ascultătorii să participe offline sau online.

Radio România Actualități