Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Canicula încetinește trenurile

Publicat: marți, 25 Iulie 2023 , ora 10.14
Sursa foto: Facebook / CFR Călători
Sursa foto: Facebook / CFR Călători

CFR a anunțat restricții de viteză pe 13 intervale de cale ferată din regionalele București, Timișoara, Cluj, Iași și Brașov. Trenurile vor circula cu limitare de viteză de 20-30 km/h din cauza temperaturilor de peste 50 de grade înregistrate la nivelul șinelor. În aceste condiții, CFR Călători atrage atenția că pot fi întârzieri semnificative în circulația trenurilor.

Și... atenție, șoferi! Verificați starea vremii înainte să plecați la drum! Și pe șosele sunt restricții de circulație pentru mașinile grele în județele care sunt vizate de avertizări cod roșu și portocaliu. Mașinile cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 t NU vor avea voie să circule între orele 10 și 20 pe sectoarele de drum național, drumuri expres și autostrăzi.

Fac excepție transporturile de persoane, de produse perisabile sau mașinile care participă la intervenții în cazuri de forță majoră, potrivit Radio România Actualități.