Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

TAROM reia zborurile spre Tel Aviv

Publicat: luni, 1 Ianuarie 2024 , ora 15.26
FOTO: Guvernul României
FOTO: Guvernul României

Prima cursă va pleca din București în această seară, urmând ca aeronava să se întoarcă de la Tel Aviv în zorii zilei următoare, pe 2 ianuarie.

Compania TAROM reia, din această seară, zborurile pe relația Tel Aviv.

Prima cursă va pleca din București în seara primei zile a anului 2024, urmând ca aeronava să se întoarcă de la Tel Aviv în zorii zilei următoare, relatează Radio România Actualități.

Din a doua săptămână a lunii ianuarie, compania de stat TAROM va opera două frecvențe săptămânale, în zilele de joi și duminică, astfel, având în analiză dezvoltarea progresivă a operării în funcție de situația din Israel.

Zborurile regulate ale companiei TAROM spre și dinspre Tel Aviv au fost suspendate după ce gruparea teroristă palestiniană Hamas a atacat Israelul la 7 octombrie, ceea ce a determinat o ripostă armată dură și asediul asupra Fâșiei Gaza.

Marian STOICA