Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Elevii au revenit astăzi la cursuri

Publicat: luni, 8 Ianuarie 2024 , ora 10.26
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Elevii au revenit astăzi la cursuri pentru cel de-al treilea modul al anului școlar. Următoarea vacanță, de o săptămână, va fi cea mobilă, perioada fiind la alegerea inspectoratelor școlare județene.

De exemplu, în Bistrița-Năsăud și Satu-Mare ea va începe la data de 12 februarie. În majoritatea județelor și în București, prima zi a vacanței va fi 19 februarie. În alte 14 județe, între care Maramureș, Dolj, Sibiu, Brașov, Suceava, Timiș sau Constanța, vacanța va începe la 26 februarie.

Pe de altă parte, pe fondul valului de infecții respiratori din prezent, autoritățile sanitare îi îndeamnă pe părinți să nu trimită copiii în colectivitate dacă au simptome de viroză.

Potrivit Radio România Actualități, medicii anticipează că numărul bolnavilor va crește în perioada următoare și le recomandă oamenilor să nu se trateze singuri și să se prezinte la consult. De asemenea, să adopte o alimentație bogată în vitamine, pentru a crește imunitatea.

Radio România Actualități