Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Salvamont: 27 de persoane salvate de pe munte în ultimele 24 de ore. 9 dintre acestea, transportate la spital

Publicat: luni, 8 Ianuarie 2024 , ora 13.01
FOTO: Facebook / Salvamont România
FOTO: Facebook / Salvamont România

Un număr de 27 de persoane au fost salvate, în ultimele 24 de ore, de către salvamontiști, nouă dintre acestea fiind transportate la spital, anunță, luni, Salvamont România.

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 28 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a instituției.

Potrivit sursei citate, cele mai multe apeluri, în număr de opt, au fost primite de către Salvamont Voineasa, urmând Salvamont Mureș, cu trei apeluri.

"În cazul acestor intervenții au fost salvate 27 de persoane. Dintre acestea, nouă au fost predate serviciului de ambulanță sau SMURD pentru transport la spital. S-au primit și 20 de apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre domeniile schiabile", menționează reprezentanții Salvamont în postare.

Marian STOICA