Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

La Sinaia, sezonul de schi se deschide miercuri

Publicat: marți, 9 Ianuarie 2024 , ora 10.40
Sursa foto: Facebook / Gondola Sinaia
Sursa foto: Facebook / Gondola Sinaia

Miercuri, 10 ianuarie, se va deschide sezonul de schi în Sinaia, pe domeniul schiabil de altitudine fiind amenajate patru pârtii, au anunțat administratorii domeniului schiabil al stațiunii.

Potrivit Radio România București FM, miercuri vor fi deschise primele patru pârtii, în acest sezon de iarnă. Este vorba despre pârtiile Lăptici 1, Lăptici 2, Variantă și Soarelui 2.

„Miercuri, 10.01.2024, deschidem primele pârtii de sus. Lăptici 1, Lăptici 2, Variantă și Soarelui 2. Cu strat suficient pe pârtiile menționate, doar glazurat pe lângă”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Gondolei Sinaia.

Instalațiile de transport pe cablu vor porni programul cu publicul la ora 8.00 pentru Gondola Sinaia -Telecabina Sinaia, respectiv 8.40 la Gondola Carp și Telescaunul Soarelui.

Sinaia este cunoscută pentru domeniul schiabil complex, având pârtii cu grade diferite de dificultate care se întind de la Cota 2000 până la Cota 1000, precum și în Valea Soarelui și Valea Dorului.

Datorită altitudinii, stratul de zăpadă se conservă până târziu, în primăvară.

Radio România București FM