Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Interviu cu Mădălina Stoica, la Radio România Brașov

Publicat: miercuri, 10 Ianuarie 2024 , ora 8.37

A jucat în „Taximetriști” rolul dispecerei, joacă și în „Klaus și Barosso” și a fost și asistentă de regie. Este cineastă, actriță de teatru și scenaristă. La Radio România Brașov am aflat chiar de la ea câteva secrete din spatele scenei.

Mădălina Stoica ne-a povestit despre noua comedie care va avea premiera pe marile ecrane pe 16 ianuarie: de la echipa filmului "Taximetriști", "Klaus & Barroso", o comedie scrisă de prieteni, despre frăție și prietenie.

Lungmetrajul, scris de Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu, un trio denumit Grupa B, a fost filmat în august la București.

Klaus (Adrian Nicolae) este un barman combinator, nevoit să plătească o datorie urgentă, iar  fratele său, Barroso (Cosmin „Micutzu” Nedelcu), este un bodyguard iute la mânie, care se vede nevoit să-l ajute să organizeze o petrecere a burlacilor fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Trebuie să le facă pe plac invitaților, care sunt o adunătură colorată de corporatiști (Alexandru Ion, Cezar Antal, Rolando Matsangos, Vlad Drăgulin, Vlad Brumaru, Carol Ionescu, Codrin Boldea), să gestioneze un moment artistic susținut de o dansatoare (Mădălina Craiu), discuțiile cu patroana (Victoria Raileanu) sau cu vecinul nesuferit (Șerban Pavlu).

Filmul va avea proiecții speciale la Brașov, în prezența actorilor, pe 11 ianuarie, la ora 19.00 la Cinema City din AFI Mall și ora 19:30, la Cinema One din Coresi Mall.

Interviul poate fi ascultat aici:


Theodora Ghiorghiu