Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

INFOTRAFIC: Nu sunt drumuri naționale sau autostrăzi închise din cauza vremii nefavorabile

Publicat: miercuri, 10 Ianuarie 2024 , ora 9.17
FOTO: SRR
FOTO: SRR

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt înregistrate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația închisă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Au fost reluate manevrele pentru transportul maritim și fluvial în toate porturile de la Marea Neagră.

La nivelul țării se circulă în general pe un carosabil uscat, însă în anumite zone de munte și pe șosele ale Moldovei, traficul se desfășoară în condiții de iarnă, se acționează unde se impune cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Polițiștii sfătuiesc șoferii să adapteze viteza la condițiile de trafic și drum, să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de schimbarea direcției, să păstreze în mers o distanță de siguranță între autovehicule și să evite manevrele riscante!

Marian STOICA