Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tabere de iarnă pentru studenți organizate de Ministerul Familiei

Publicat: marți, 23 Ianuarie 2024 , ora 12.47
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse - Direcția Generală Tineret a anunțat că organizează tabere studențești în perioada vacanțelor de iarnă.

Taberele studențești se vor desfășura pe două serii a câte 5 nopți, în perioada 10-23 Februarie (seria I: 10-15 februarie, respectiv seria II: 18-23 februarie.

În taberele de iarnă se pot înscrie studenții care urmează cursuri universitare – licență, master și doctorat din instituțiile de învățamânt superior de stat, informează Radio România București FM.

Studenții sunt selectați de către fiecare instituție de învățământ în parte, în funcție de o serie de criterii: cazuri sociale, studenți cu rezultate deosebite la învățătură, studenți care activează în cadrul Caselor de Cultură ale Studenților ce s-au evidențiat prin activități cultural-artistice, etc.

În perioada taberelor studențești de iarnă, studenții beneficiază în mod gratuit de cazare și masă.

Taberele studențești de iarnă organizate de MFTES se desfășoară la munte, stabilirea locațiilor se face în urma consultării cu toate organizațiile studențești, legal constituite, din centrele universitare arondate și a studenților reprezentanți în Consiliile de Administrație ale CCS/CCSS Tei.
Radio România București FM