Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

"Vacanțe la înălțime", oferta specială a companiei TAROM, pentru sezonul estival

Publicat: marți, 23 Ianuarie 2024 , ora 13.52
FOTO: Facebook / TAROM
FOTO: Facebook / TAROM

TAROM lansează oferta specială „Vacanțe la înălțime”, pe toată durata sezonului estival, cu tarife de la 109 euro dus-întors, cu toate taxele incluse, a anunțat compania.

Cairo, Madrid, Roma și Nisa sunt doar câteva dintre destinațiile de vară disponibile din București, cu super reduceri la achiziția de bilete încă din luna ianuarie”, se menționează în comunicat.

Prin oferta specială valabilă doar 6 zile, în perioada 23-28 ianuarie 2024, biletele de avion pentru călătorii programate pentru perioada 1 iunie - 30 septembrie au prețuri reduse.

Tarifele biletelor de avion sunt de la 109 euro dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mână de 8 kg și check-in gratuit, pentru rutele spre Atena, Belgrad, Istanbul, Chișinău, Salonic. De la 139 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, spre Bruxelles, Budapesta, Roma, Praga, Sofia, Tel Aviv. De la 179 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, între București – Amman și spre Amsterdam, Beirut, Cairo, Paris, Frankfurt, Londra, Madrid, Nisa.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agențiile TAROM sau la agenții acreditați. Oferta este valabilă pentru toate destinațiile enumerate mai sus, pe curse operate de compania TAROM, în perioada 1 Iunie 2024 - 30 Septembrie. Oferta este supusă unor termene și condiții speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate”, se precizează în comunicat.

Nucu JALEA