Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cele mai multe apeluri la Salvamont, în ultimele 24 de ore, din zona Brașovului

Publicat: joi, 25 Ianuarie 2024 , ora 9.43
FOTO: Salvamont România
FOTO: Salvamont România

Peste 80 de persoane au fost salvate în ultimele 24 de ore de către salvamontiști, aproape jumătate dintre acestea fiind transportate la spital, anunță, joi, Salvamont România.

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național s-au primit 83 de apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Salvamont.

Potrivit sursei citate, cele mai multe apeluri - 14 - au fost primite de către Salvamont Municipiul Brașov, urmând Salvamont Sinaia, cu zece solicitări.

"În cazul acestor intervenții au fost salvate 83 de persoane. Dintre acestea, 42 au fost predate serviciului de ambulanță sau SMURD pentru transport la spital. A fost și o persoană care a fost predată elicopterului SMURD pentru transport aerian la spital. S-au primit și 41 de apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre domeniile schiabile", menționează reprezentanții Salvamont.

Marian STOICA