Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cod galben de vânt puternic și viscol, până sâmbătă seara

Publicat: vineri, 26 Ianuarie 2024 , ora 11.23
FOTO: ANM
FOTO: ANM

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, atenționări Cod galben de vânt puternic și viscol, valabile până sâmbătă seara, în peste jumătate din țară.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, atenționări Cod galben de vânt puternic și viscol, valabile până sâmbătă seara în peste jumătate din țară.

Astfel, pe parcursul zilei de vineri, între orele 10:00 - 22:00, în Moldova, nordul Dobrogei, sudul Transilvaniei și în sud-vestul Olteniei, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55 - 65 km/h.

De asemenea, în Carpații Meridionali și de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1.700 de metri, vântul va avea intensificări cu rafale de 90 - 110 km/h, va fi viscol și vizibilitate redusă.

Al doilea Cod galben de intensificări ale vântului va fi valabil sâmbătă, în intervalul orar 5:00 - 22:00, în Oltenia, în cea mai mare parte a Transilvaniei, nord-vestul Munteniei și sudul Banatului. În aceste zone, vântul va sufla cu rafale în general de 55 - 65 km/h, iar în Transilvania vor fi perioade de timp în care va ninge viscolit.

Marian STOICA