Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A început Târgul de Turism, ediția de primăvară, cu sute de oferte

Publicat: joi, 15 Februarie 2024 , ora 14.41
FOTO: targuldeturism.ro
FOTO: targuldeturism.ro

Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, a debutat astăzi, în forță, la București, cu peste 100 de expozanți atât din țară, cât și din străinătate. Aceștia prezintă vizitatorilor cele mai frumoase și accesibile vacanțe și sejururi, precum și pachete turistice reduse chiar și la jumătate de preț.

Reprezentantul Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), George Cioceanu:

La nivel de oferte, partea de extern este foarte bine reprezentată, avem mulți tur operatori cu pachete foarte multe, destinații plecând de la tradiționalele Turcia, Grecia, Spania, Italia, până la destinații noi, exotice, mai puțin cunoscute. Avem, de exemplu, Albania, care intră din ce în ce mai mult pe piața de turism în România și la fel, ce mi s-a părut interesant, avem și România, care se promovează ca și destinație turistică cu cei de la Ministerul Turismului pentru turismul intern”.

La Târgul de Turism sunt prezentate și soluții de tehnologie pentru îmbunătățirea serviciilor în HoReCa, de tipul TurismSmart, a adăugat reprezentantul ANAT:

Noi ne-am prezentat cu partea de tehnologie, oferim soluții de e-commerce pentru agențiile de turism, am lansat un proiect nou, care practic leagă agenția de turism direct de unitatea de cazare prin conectare digitală. Avem din ce în ce mai mulți parteneri. Noi am venit pentru partea B2B turism”.

Târgul de Turism se va încheia duminică, 18 februarie. Evenimentul are loc în pavilionul B2 din Centrul Expozițional ROMEXPO.

Camelia VLAD