Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Nunta de vis, cu mai puțină bătaie de cap

Publicat: luni, 19 Februarie 2024 , ora 15.14
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața oricărei persoane și poate fi și unul dintre cele mai costisitoare.

Locație, rochie, costum, verighete, fotograf, videograf, formație, aranjamente florale - sunt câteva dintre aspectele la care trebuie să fie atenți mirii.

Cum arată un meniu echilibrat de nuntă, dar și de ce trebuie să țină cont mirii ne-a spus Cosmina Adomnicăi, Social Events Executive în cadrul unui hotel din Brașov:

„Un meniu echilibrat este conceput din partea de aperitiv, partea de pește, fel principal - sarmalele, acestea nu pot lipsi. Un aperitiv trebuie să conțină în jur de 5-7 piese, să conțină și parte de brânză, partea vegetală, partea de pasăre, parte de pește. Din punctul meu de vedere, aș spune că este foarte important să țină cont de ce vor ei, să-și organizeze nota exact așa cum își doresc ei, nu cum își doresc părinții, nu cum își doresc nașii sau celelalte rude”.

Toată planificarea evenimentului poate fi mai ușoară, datorită unei aplicații pentru organizarea nunților dezvoltată de un IT-ist brașovean.

Aranjarea invitaților la mese, stabilirea bugetului, dar și legătura cu invitații poate fi ținută astfel mai ușor.

„Noi am dezvoltat ceva care nu există în țară, ideea de a trimite un SMS invitatului. Disconfortul lui este tot timpul: unde era, la ce oră era și unde stau când intru, ca acolo este agitația. Și atunci noi am venit cu o soluție, cu acest SMS care informează, de tipul: «Dragă Ioana și Ionuț, vă așteptăm cu drag la restaurantul  X, la masă, la ora 15:00. Veți sta la masa 10. Vă dorim distracție plăcută!». Ei primeasc acest SMS în ziua nunții”,
a explicat Bogdan Brumă, creatorul aplicației.
Mihaela Chirac