Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Premierul Marcel Ciolacu: "Alegerile prezidențiale, în luna septembrie"

Publicat: miercuri, 21 Februarie 2024 , ora 19.36
FOTO: Guvernul României
FOTO: Guvernul României

Alegerile prezidențiale vor avea loc în luna septembrie, a declarat premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, miercuri, după întâlnirea coaliției de guvernare, anunță AGERPRES.

El s-a referit și la avantajele comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale.

"Faptul că am decis să facem această comasare nu este ceva împotriva democrației, ci, dimpotrivă, un vot în plus pentru democrație și pentru a avea o reprezentare corectă pentru români. Am decis, și le mulțumesc colegilor mei din PSD, astăzi, la fel ca și colegilor din PNL, să avem și o alianță electorală pentru europarlamentare", a declarat Marcel Ciolacu la finalul ședinței decisive a coaliției privind organizarea alegerilor, desfășurată, miercuri după-amiază, la Palatul Parlamentului.

Anterior, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus că alegerile europarlamentare vor fi comasate cu cele locale și vor avea loc în iunie, iar PSD și PNL vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare și separat la alegerile locale.

Radio România Brașov