Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Complex turistic din Avrig amendat cu zeci de mii de lei de Protecția Consumatorilor Brașov

Publicat: joi, 22 Februarie 2024 , ora 12.50
FOTO: CRPC Brașov
FOTO: CRPC Brașov
Patru amenzi contravenționale în valoare de 35.000 lei, oprirea definitivă de la utilizare a produselor neconforme în valoare de 4.800 lei, oprirea temporară a prestării serviciilor în bucătărie și în trei camere de cazare, până la remedierea deficiențelor constatate și propunere de închidere a unității pe o perioadă de 6 luni. 

Sunt sancțiunile aplicate de lucrătorii Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov în urma controalelor la un complex turistic din Avrig, județul Sibiu (Klingeis Consulting SRL – Palatul Brukenthal). 

După verificările realizate la unitate, comisarii au constatat mai multe nereguli. Printre acestea, mobilier deteriorat, igienă precară, infiltrații de apă în pereții spațiilor de cazare, produse alimentare expirate și preparate culinare păstrate în frigider contrar prevederilor legale.
Camelia VLAD