Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Interviu cu Adi Istrate: „Nu mă gândeam niciodată că Totul meu va ajunge la acest nivel”

Publicat: vineri, 23 Februarie 2024 , ora 17.26

Adi Istrate a lansat o piesă de dragoste, „Anestezic”, despre care artistul spune că este „o călătorie prin labirintul sentimentelor umane, o călătorie care te captivează și te conduce către adâncurile sufletului.”

Versurile melodiei au fost scrise de Adi Istrate, muzica de Adi Istrate și Costel Dominteanu (DOMINO), iar producția a fost asigurată de Costel Dominteanu (DOMINO).

Pasiunea pentru muzică a descoperit-o la vârste fragede, învățând să cânte la tobe, pentru ca mai apoi să se ducă și spre chitară, chitară bas, pian și marimba.

Primul său album, „11”, lansat alături de Erika Isac, s-a bucurat de o apreciere mare în rândul tinerilor, bucurându-se de sute de utilizări ale sound-urilor pe platforma TikTok.

Una dintre cele mai recente lansări ale artistului, piesa „Totul meu”, pentru care a conturat și o variantă specială cu Holy Molly, s-a bucurat de apreciere în mediul online și la radio.

„Totul meu” este cea mai folosită piesă din aplicația TikTok în anul 2023.

Într-un interviu acordat Theodorei Ghiorghiu, la Radio România Brașov, ADI a vorbit despre muzica sa, despre planurile de viitor și despre succesul neașteptat pe care l-au avut piesele sale:


Radio România Brașov