Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Interviu: JUNO și Eva Timush au lansat piesa "Imuni la bine"

Publicat: luni, 26 Februarie 2024 , ora 16.10
Foto: Instagram junorakis
Foto: Instagram junorakis

Artist complet, JUNO scrie, cântă, dansează și trăiește muzică. Are multiple colaborări cu artiști precum Smiley, Feli, Raluka, Nicole Cherry, Mario Fresh, MIRA și JO.

JUNO este cunoscut atât pentru single-uri precum „Rana mea”, „Sufletul meu” sau colaborările pentru piesele „Scumpă foc”, „Toată noaptea” și „Mă mai ia”.

În 2022, piesa „Scumpă foc” i-a adus lui JUNO și echipei premiul Best Music Video în cadrul Romanian Music Awards.

JUNO are 231.400 ascultători lunari pe Spotify, iar cea mai ascultată piesă de pe această platformă este o colaborare cu MIRA – „Toată noaptea”, cu peste 4 milioane de stream-uri, piesă care a adunat peste 16 milioane vizualizări pe YouTube.

În ,,Imuni la bine”, Eva Timush și JUNO aduc în prim-plan iubirile toxice într-un mod super catchy și plin de vibe. Piesa are un ritm care te prinde instant, iar vocile lor se îmbină perfect, creând o chimie sonoră de neuitat.

Juno a fost alături de noi pe Sens Unic și a vorbit cu Theo despre noul single, despre pasiunea sa pentru muzică și planurile lui de viitor.

Theodora Ghiorghiu