Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Elon Musk nu este cel mai bogat pământean. Are, totuși, 198 de miliarde de dolari în conturi

Publicat: marți, 5 Martie 2024 , ora 12.51
FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Omul de afaceri și director general al Tesla, Elon Musk, a pierdut prima poziție în clasamentul celor mai bogați oameni din lume.

Acesta s-a situat pe locul doi în clasament, potrivit Bloomberg Billionaires Index. Cea mai bogată persoană de pe Pământ este antreprenorul american și fondatorul Amazon, Jeff Bezos. Averea sa este estimată la 200 de miliarde de dolari.

Omul de afaceri Elon Musk este și proprietar al rețelei de socializare X. Capitalul antreprenorului a scăzut, fiind de 198 de miliarde de dolari. El a pierdut 31,3 miliarde de dolari pe parcursul anului trecut.

Printre primii trei cei mai bogați oameni de pe Planetă, conform clasamentului Bloomberg Billionaires Index, se numără și proprietarul grupului de companii LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy), francezul Bernard Arnault, cu o avere estimată la 197 de miliarde de dolari.

Nucu JALEA