Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

12 zboruri noi pe săptămână de pe Aeroportul din Ghimbav

Publicat: miercuri, 6 Martie 2024 , ora 12.58
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Aeroportul Brașov va avea mai multe zboruri către Germania începând din luna iunie, a scris pe pagina sa de Facebook fostul consilier local Cristian Macedonschi.

Mai exact, spune acesta, compania Fly Lili va zbura de la Brașov la München de 6 ori pe săptămână, la Nürnberg de 3 ori pe săptămână și la Stuttgart de 3 ori pe săptămână.

Fostul consilier local se află împreună cu o delegație a României la Berlin, la cel mai important târg de turism din lume, alături de Ionel Fliundra, primarul orașului Ghimbav, Alberth Joachim și colegi din rețeaua de ospitalitate vorbitoare de limba germană din România.

Delegația a lansat și un catalog turistic al României dedicat turiștilor vorbitori de limba germană, în care sunt prezentate drept destinații turistice de excelență: Sibiu, Timișoara, Brașov cu Poiana Brașov, Bran, Ghimbav, Feldioara, dar și alte destinații turistice importante din țară.

Nucu Jalea