Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Atletico Madrid a eliminat-o dramatic pe Inter Milano

Publicat: joi, 14 Martie 2024 , ora 8.22
FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Atletico Madrid, cu Horațiu Moldovan rămas pe bancă tot meciul, s-a calificat, miercuri seară, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, trecând dramatic, în optimi, de Inter Milano, în urma loviturilor de departajare.

La Madrid, la finalul prelungirilor, scorul a fost 2-1 pentru Atletico, cu golurile marcate Griezmann și Depay, respectiv Dimarco. Cum în tur italienii au câștigat cu 1 la 0, calificarea s-a decis la loviturile de departajare. Inter a ratat trei dintre acestea, iar spaniolii au profitat și au trecut în sferturile de finală ale competiției.

În această fază mai sunt calificate echipele Arsenal Londra, FC Barcelona, Bayern Munchen, Manchester City, PSG, Real Madrid și Borussia Dortmund, ultima trecând tot miercuri seara, de PSV Eindhoven, cu scorul de 2-0, după 1 la 1 în tur. Tragerea la sorți a sferturilor de finală va avea loc vineri, la prânz, la Nyon.

Adrian SUSANU