Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

BASCHET: U-BT Cluj-Napoca a ratat calificarea în semifinalele EuroCup

Publicat: joi, 14 Martie 2024 , ora 8.31
FOTO: Facebook / U-BT Cluj-Napoca
FOTO: Facebook / U-BT Cluj-Napoca

Campioana României la baschet masculin, U-BT Cluj-Napoca, a fost învinsă, miercuri seara, pe teren propriu, în fața a 10.000 de fani, de britanicii de la London Lions, scor 91-79.

Clujenii au ratat, astfel, șansa istorică de a se califica în semifinalele BKT EuroCup. Elevii lui Mihai Silvășan au fost dominați de la un capăt la altul, după un joc mult sub ce au arătat în acest sezon european. Clujenii au fost conduși și la 20 de puncte, dar au revenit în joc pe final de meci, însă nu au putut pune în pericol calificarea britanicilor.

Jones, cu 23 puncte, Mejeris și Seeley cu câte câte 15 puncte, au fost principalii realizatori ai gazdelor. U-BT Cluj-Napoca este prima din România care trece de faza grupelor în EuroCup, calificându-se în sferturi. Asesoft Ploiești și Steaua București sunt celelalte echipe din România care au mai ajuns în competiție.

Adrian SUSANU