Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașoveanul Florin Stângă asigură interimatul la Petrolul

Publicat: marți, 12 Martie 2024 , ora 10.24
FOTO: arhivă / Facebook Petrolul Ploiești
FOTO: arhivă / Facebook Petrolul Ploiești
Brașoveanul Florin Stângă asigură interimatul pe bancă celor de la Petrolul Ploiești. Rămași fără antrenor principal după demiterea lui Florin Pârvu, prahovenii l-au avut la antrenamente pe Florin Stângă, fostul secund a lui Pârvu, la ședința desfășurată pe stadionul Ilie Oană. 

Stângă a fost ajutat în antrenament de Laurențiu Marinescu și Cătălin Grigore, care au făcut parte și ei din stafful lui Pîrvu. Stângă are licența A și a fost antrenor principal la Tunari, Viitorul Tg. Jiu, Academica Clinceni, Astra și Odorheiul Secuiesc. 

Pe lista posibililor antrenori principali la Petrolul Ploiești se află un alt tehnician brașovean, Laszlo Balint. 

În vârstă de 45 de ani, Stângă a avut, ca jucător, o experiență bogată la nivel de prim eșalon, cu 156 de prezențe și 12 goluri marcate în tricoul echipelor FC Brașov, Pandurii Tg. Jiu, ASA Tg. Mureș și Corona Brașov. A evoluat și în prima divizie din Grecia, pentru AO Xanthi, iar cariera de antrenor și-a început-o în 2016.
Adrian SUSANU