Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

HOCHEI: Corona a restabilit egalitatea, la general, în sferturile de finală din Erste Liga

Publicat: joi, 14 Martie 2024 , ora 8.12
Foto: Facebook / Corona Brașov
Foto: Facebook / Corona Brașov

Corona Brașov a restabilit egalitatea în sfertul de finală contra celor de la DVTK Miskolc, din cadrul Erste Liga. Brașovenii s-au impus cu 4 la 1 în meciul 4, iar scorul la general este acum 2 la 2.

Gazdele au deschis scorul în startul reprizei secunde, dar, mai apoi, brașovenii au controlat partida. Pentru elevii lui Dave MacQueen au înscris Daniel Kóger, golul egalizator, Sebastien Piche, o dublă ce a desprins echipa brașoveană, respectiv Chase Schaber, în poarta goală, în final de meci.

Seria se mută la Brașov pentru meciul 5, sâmbătă 16 martie, de la ora 18.30, la Patinoarul Olimpic. Seria va avea și un meci 6, iar acesta va avea loc luni seara, în Ungaria, în contextul în care echipa care va avansa în semifinale are nevoie de patru victorii.

Dacă va ajunge în această fază a competiției, Corona Brașov o va întâlni pe Hochei Club Gheorgheni, campioana ediției precedente, cea care a eliminat-o cu 4 la 0 la general pe Ujpest. În celelalte serii din sferturile de finală, Sport Club Miercurea Ciuc are 2 la 1 cu Akademia Budapesta, iar Ferencvaros o conduce cu 3 la 1 pe DEAC Debrecen.

Adrian SUSANU