Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Rezultatele din ultima etapă a sezonului regulat al Superligii

Publicat: sâmbătă, 9 Martie 2024 , ora 16.53
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Sepsi Sf Gheorghe și Farul Constanța sunt ultimele două echipe care și-au asigurat locurile în play-off-ul Superligii după rezultatele din ultima etapă a sezonului regulat.

Sepsi s-a impus la Ploiești, cu 2-1, în timp ce Farul a făcut 0-0 la Botoșani.

Deși plecau cu ultima șansă înaintea celor cinci partide ce au avut loc simultan, covăsnenii au beneficiat și de remizele celor de la Universitatea Cluj și Farul Constanța, respectiv înfrângerile celor de la UTA Arad și FC Hermannstadt, și au urcat de pe locul 9 până pe 5.

Pentru Sepsi, contra celor de la Petrolul, au marcat Florin Ștefan și Gabriel Debeljuh, ultimul în minutul 93, golul victoriei și al calificării în play-off.

În clasamentul din Superligă, FCSB este lider, cu 64 de puncte, CFR CLuj ocupă poziția secundă, cu 53 de puncte, iar Rapid București completează podiumul, cu 52 de puncte. Pe locul 4 se află CS Universitatea Craiova 46 de puncte.

Astăzi, se dispută derbiul dintre Rapid București și FCSB, pe Arena Națională, de la ora 20.00.

Adrian Susanu