Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Simona Halep: „O să fac tot ce pot ca să evoluez la Jocurile Olimpice”

Publicat: joi, 7 Martie 2024 , ora 11.43
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, brașoveanul Mihai Covaliu, a declarat  că ar fi un vis împlinit ca jucătoarea de tenis Simona Halep să participe la Jocurile Olimpice de la Paris și să câștige o medalie. 

Halep a revenit miercuri seara în România și a declarat la rândul ei că va face tot ce este posibil să reprezinte România la Paris. 

„Și eu îmi doresc foarte mult, dar cred că șansele sunt minime, pentru că nu am clasament, dar dacă până atunci voi reuși să câștig câteva meciuri, o să am o șansă în plus, dar mi-aș dori tare mult. Totul este o opțiune, o să fac tot ce pot ca să evoluez la Jocurile Olimpice, asta e sigur”, a declarat Simona Halep.

Halep a revenit în țară după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv a redus suspendarea pentru dopaj dictată de ITIA de la 4 ani la 9 luni, și a anunțat că în următoarea perioadă își va alcătui echipa alături de care va lucra în perioada următoare. Fostul număr 1 mondial a primit un wild-card din partea organizatorilor turneului de la Miami, competiție ce debutează pe 19 martie.
Radio România Brașov