Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Simona Halep, primul antrenament la Miami

Publicat: joi, 14 Martie 2024 , ora 12.52
FOTO: Facebook Miami Open
FOTO: Facebook Miami Open
Simona Halep se pregătește intens pentru primul turneu la care ia parte, după 18 luni de suspendare, turneul Miami Open, care se va desfășura în perioada 19-31 martie. Ea s-a antrenat pe terenul central al complexului care va găzdui turneul.

Halep va avea o misiune foarte grea la competiția din SUA, din moment ce multe jucătoare de top vor fi prezente la competiție. Principalele favorite ale turneului de la Miami sunt Iga Swiatek (Polonia, nr. 1 mondial) și Aryna Sabalenka (Belarus, nr. 2 mondial), dar pe tablou se află toate jucătoarele din top 10 mondial. 

Totuși, Halep va debuta, teoretic, împotriva unei adversare accesibile. Simona Halep se va duela în runda inaugurală de la Miami cu o adversară din afara listei capilor de serie, fie acceptată direct pe tablou, fie venită din calificări. 

România va mai fi reprezentată la acest turneu și de Sorana Cîrstea și Ana Bogdan.
Dorin DUȘA