ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Zona La Iepure, reamenajată

Publicat: vineri, 27 Octombrie 2023 , ora 19.05
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov

Zona La Iepure a fost reamenajată de municipalitate.

În aceste zile s-a trecut la ultima etapă din lucrările începute aici în urmă cu o jumătate de an.

„Proiectul de La Iepure este în etapa finală, cea de plantări. Mai avem de plantat aproximativ 600 de metri liniari de gard viu și din cei 400 de arbori și arbuști mai avem 130 de arbori. Sperăm ca până în 15 noiembrie să finalizăm toate aceste lucrări, astfel încât acel parc să fie pus la dispoziția locuitorilo din Valea Cetății și a tuturor brașovenilor”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Proiectul constă în amenajarea unui spațiu multifuncțional de recreere și sport, pe o suprafață de aproximativ 13.500 mp.

În acest perimetru au fost amenajate mai multe terenuri de sport, locuri de joacă, precum și o zonă de conduită în trafic pentru tinerii bicicliști, pe o suprafață de 1.500 mp.

Aici sunt simulate condiții de trafic reale, astfel ca bicicliștii să poată să învețe și să experimenteze în deplină siguranță modul de conduită al unui ciclist în trafic.

Valoarea totală a investiției este de peste 7 milioane și jumătate de lei cu TVA, iar 98% din valoarea eligibilă este asigurată din fonduri europene.

Citește și:

Sorin Țîrcă