ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O nouă viață pentru jucării, la târgul organizat în weekend în Piața Star

Publicat: luni, 23 Octombrie 2023 , ora 16.01
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Copii și părinți, cu toții sunt invitați să doneze sau sa facă schimb de jucării, haine și accesorii, la târgul ce va fi organizat sâmbătă, 28 octombrie, pe platoul Pieței Star.

Aici, cei mici, îndrumați de părinți, pot lua parte la târguiala cu obiecte de care nu mai au nevoie și pe care nu le mai folosesc, dar care pot fi de mare ajutor altor copilași.

Micuții vor fi în centrul atenției, iar pentru bună dispoziție, la eveniment vor fi oferite ceaiuri, fructe, desene pentru colorat, cretă pentru desen liber, accesorii pentru colaje, dar și alte surprize.

„Un astfel de eveniment se bazează pe un concept care nu a mai fost pus în practică în piețele publice brașovene. Vom cânta, vom desena planșe cu eroii preferați, vom face colaje specifice anotimpului, vom colora cu cretă platoul Pieței Star, vom organiza jocuri, vom dona și vom schimba jucării, haine, cărți și alte obiecte care pot fi reutilizate, învățându-i, de fapt, pe cei mici, ce înseamnă bunătatea, dărnicia și valoarea lucrurilor. Invitația este deschisă tuturor brașovenilor care doresc să participe la acest eveniment. Nu avem limite de vârstă. Rugămintea noastră către cei care au nevoie de spațiu de expunere este să ne contacteze pentru organizare”,
a spus Cosmina Blaj, organizatorul evenimentului.

Evenimentul, desfășurat sub egida Serviciului Public Administrare Piețe Brașov, va avea loc în intervalul orar 10.00 – 14.00.

Citește și:

Ruxandra Stoica