ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Dracula Film Festival revine la Brașov, de miercuri

Publicat: luni, 23 Octombrie 2023 , ora 16.17
Sursa foto: Facebook / Dracula Film Festival
Sursa foto: Facebook / Dracula Film Festival

Ediția a 11-a „Dracula Film Festival” revine la Brașov în perioada 25-29 octombrie, cu o nouă experiență: Dracula Fantasy Con.

Acest eveniment reunește artiști, scriitori și jucători de roluri fantastice, cu care amatorii genului Fantasy pot interacționa la Cinema Astra.

Mai multe amănunte ne-a oferit directorul festivalului, Ioan Big:

„Cred că cea mai importantă noutate, dincolo de competițiile naționale și internaționale de film uzuale și de proiecțiile cu caracter special, este un Fantasy Con, pe principiul întâlnirilor fanilor de carte, jocuri video, benzi desenate, spațiu de întâlnire și interacțiune, care, practic, se va consuma complementar cu festivalul al cărui obiect și subiect, sigur, este filmul în sine”.


Organizatorii promit pasionaților de fantasy și horror că și în acest an vor avea parte de experiențe inedite, premiere europene, jocuri, lansări de carte SF și panel-uri.

„Toată lumea este binevenită. Orice fel de curiozitate este motiv suficient să faceți o vizită la Fantasy Con. Noi avem acolo evenimente mai deosebite, interactive. Avem, de pildă, pentru prima oară, o sesiune live de Dungeons and Dragons, cu niște invitați bine cunoscuți, mai ales publicului brașovean. Îl avem pe scriitorul Alexandru Lamba, un scriitor de SF. Avem o alee a artiștilor”, a explicat Mircea Laslo, manager de proiect.

Din programul Dracula Film Festival fac parte și momente pentru aniversarea a 100 de ani de la nașterea cineastului român Ion Popescu Gopo.

Astfel, cinefilii au ocazia să vizioneze trei filme cu semnătura sa, în data de 29 octombrie, la Cinema Modern, cu intrare gratuită.

Citește și:

Camelia Vlad