ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Pilotul brașovean de raliuri Manu Mihalache revine pe probele speciale

Publicat: luni, 23 Octombrie 2023 , ora 14.28
Sursa foto: Manu Mihalache
Sursa foto: Manu Mihalache

Pilotul brașovean de raliuri Manu Mihalache revine pe probele speciale.

Unul din cei mai îndrăgiți piloți locali ai ultimilor ani, Manu a renunțat pentru o perioadă la competițiile oficiale din cauza unor probleme personale.  


Acum el a revenit pentru a închide sezonul 2023 din Campionatul Național, la ultima etapă, Raliul Brașovului, alături de navigatorul său Jancsi Soos.

Considerat un pilot extrem de rapid și spectaculos, Mihalache va benefica în acest weekend de un material de concurs de top de specificație R5 și speră la un rezultat cât mai bun pe macadamul din jurul Brașovului.

„Pot să vă spun în premieră. Vom lua startul săptămâna aceasta la Raliul Brașovului 2023, la bordul unei Skoda Fabia R5 Evo. Este o mașină închiriată din Cehia, de ultimă generație și suntem foarte fericiți și emoționați în același timp. Ne dorim să ne obișnuim cât mai repede cu mașina și să avem, dacă se poate, și un rezultat pe măsură”, a spus Manu Mihalache.

Manu Mihalache și Jancsi Soos vor face cunoștință cu noul material de concurs miercuri și se vor afla pe shakedown vineri, înainte de startul oficial al Raliului Brașovului.

Echipajul brașovean speră să poată lua startul din sezonul viitor în aceeași configurație și să poată bugeta întreg anul competițional.

„100%. Nu, 1000% îmi doresc să continui și anul viitor sau, mă rog, încă 2 - 3 ani, cât pot spune că mai pot pilota la un nivel destul de ridicat. Eu sper să pot spune la începutul anului viitor, înaintea startului de sezon, că voi fi prezent în continuare la bordul unei asemenea mașini”, a adăugat Manu Mihalache.

Probele speciale se vor desfășura în acest weekend, sâmbătă și duminică, 28-29 octombrie, pe macadamul brașovean, cu treceri pe câteva zone consacrate de-a lungul timpului în Raliul Brașovului, precum Săcele - Azuga sau Bran - Pârâul Rece.

Interviul complet, aici:


Sursa foto: Manu Mihalache

Citește și:

Adrian Susanu