ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A cincea victorie din acest sezon pentru hocheiștii Coronei

Publicat: vineri, 27 Octombrie 2023 , ora 9.38
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov

Hocheiștii de la Corona Brașov au reușit a cincea victorie din acest sezon din Erste Liga după ce au trecut pe teren propriu de Dunaujvarosi, cu 4 la 2.

Owen Williams a deschis scorul pentru Corona, dar oaspeții au egalat până la prima pauză.

Daniel Koger și Radim Valchar au desprins echipa brasoveană în repriza secundă, înainte ca maghiarii să reducă din diferență.  

Ultimul gol al partidei a fost reușit de Connor Sills în finalul meciului.

Elevii lui Dave MacQueen au urcat pe locul trei în clasamentul Erste Liga, cu 17 puncte, iar acum se pregătesc de un duel cu DEAC Debrecen.

Partida are loc astăzi, de la ora 18.30, în Patinoarul Olimpic.

Și celelalte echipe din Romania au reușit victorii în Erste Liga joi seara, campioana Hochei Club Ghorgheni trecând de DEAC, iar Sport Club Miercurea Ciuc a reușit al doilea succes al sezonului, după ce a câștigat la limită cu Ferencvaros.

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM

Adrian Susanu