ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Hocheiștii Coronei, o nouă înfrângere în Erste Liga

Publicat: luni, 30 Octombrie 2023 , ora 9.33
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov

Hocheiștii de la Corona Brașov au înregistrat o nouă înfrângere în acest sezon din Erste Liga, după ce au cedat cu 4 la 2 contra lui Ferencvaros.   

Chiar dacă atmosfera cu tematică de Halloween a fost una de sărbătoare în tribună, pe gheață elevii lui Dave MacQueen au suferit în fața maghiarilor.

Cu o rotație scurtă, gazdele au revenit de la 0 la 2 la 2 la 2, după reușitele lui Daniel Koger, în repriza a doua, respectiv a lui Huba Borș, în startul reprizei a treia.

Mai proaspeți din punct de vedere fizic pe final de meci, maghiarii au mai înscris de două ori, ultima dată în poarta goală și au plecat cu toate punctele de sub Tâmpa.

În clasamentul Erste Liga, cu 12 meciuri jucate brașovenii au acumulat 17 puncte și sunt pe locul 4, la egalitate cu adversara de duminică seara, care are însă un meci mai puțin disputat.

Lideri sunt cei de la Hochei Club Gheorgheni, cu 26 de puncte în 13 jocuri.

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM

Adrian Susanu