ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Portarul echipei de hochei Corona Brașov va lipsi între 4 și 6 săptămâni de pe gheață

Publicat: miercuri, 8 Noiembrie 2023 , ora 10.17
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov
Portarul echipei de hochei Corona Brașov, Zoltan Toke, va lipsi între 4 și 6 săptămâni de pe gheață.

El a fost operat cu succes la osul zigomatic și este indisponibil până aproape de finalul acestui an.

Toke a fost accidentat duminica trecută, în timpul meciului din deplasare cu Sport Club Miercurea Ciuc, în timp ce era pe bancă, de un puc scăpat din spațiul de joc.

Pucul l-a lovit în pomete și a fost nevoie de intervenție chirugicală pentru a remedia fractura.

Zoltan Toke era convocat în această perioadă la echipa națională, ce are stabilit un program de pregătire centralizat începând de vineri.

Brașovenii se confruntă în continuare cu probleme serioase de efectiv, lista indisponibililor cuprinzând alte trei nume importante.

Căpitanul Roberto Gliga este încă în perioada de recuperare după operația la genunchi din această vară. Și în cazul lui, perioada de revenire completă este de 4-6 săptămâni din acest moment.

La rândul lui, Chase Schaber va începe din această săptămână pregătirea specifică după ce a dat jos orteza pusă după accidentarea suferită la ultimă deplasare din Erste Liga.

Situația lui Jacob Sweeny este mai complicată, el neavând date precise pentru revenire, iar șansele că el să mai îmbrace tricoul Coronei Brașov sunt mici.

Elevii lui Dave MacQueen revin pe gheață de pe data de 19 noiembrie, când începe o nouă deplasare în Ungaria pentru jocuri din cadrul Erste Liga.

La primele partide vor lipsi, pe lângă jucătorii accidentați și Garrett Clarke și Judd Blackwater, ambii suspendați.

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM
Adrian Susanu