ACUM:
14.00
Top 30 Brașov FM (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri

Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Aplicația România Sălbatică se relansează

Publicat: luni, 23 Octombrie 2023 , ora 9.52
Sursa foto: România Sălbatică
Sursa foto: România Sălbatică

Aplicația „România Sălbatică” este cel mai complet ghid despre natura țării noastre care poate fi descărcat și folosit pe telefon și tabletă.

Dezvoltatorii vin acum cu o nouă variantă gratuită, care aduce un design nou și mai multe funcționalități, informații și fotografii spectaculoase.

„Nevoia unei astfel de aplicații care să trezească curiozitatea celor mici și mari să descopere frumusețile tării noastre este evidentă. Acest lucru vine mai ales în contextul în care avem puterea de a schimba relația noastră cu natura și modul în care o conservăm” a declarat Ionuț Stanimir, Director de Marketing și Comunicare, BCR.

Utilizatorii aplicației pot descoperi natura României structurată pe regiuni sau pot învăța despre parcurile naționale și naturale ale României.

În plus, aplicația include accesul la numeroase fotografii spectaculoase cu peisaje, faună sau floră, dar și un quiz interesant și educativ.

„Acest nou modul completează perfect structura informativă a aplicației și sunt ferm convins că animalele noastre animate sunt suficient de captivante pentru a determina copiii să parcurgă toate nivelurile din joc. Acest quiz va pune la încercare pe toată lumea, copii și adulți deopotrivă”, a spus Dan Dinu, inițiatorul proiectului România Sălbatică.

Cine va parcurge toate cele 500 de întrebări din joc sigur o să afle multe lucruri inedite despre fauna și flora din România, în timp ce se va distra pe parcurs.

Aplicația România Sălbatică poate fi un instrument extrem de util în sala de clasă, ca suport pentru orele de geografie sau științele naturii, dar și acasă, pentru folosul întregii familii, când vine vorba despre educația legată de mediu și natură.

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM

Theodora Ghiorghiu