ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Simon Boccanegra”, pe scena Operei Brașov

Publicat: luni, 6 Noiembrie 2023 , ora 14.41
Sursa foto: Opera Brașov
Sursa foto: Opera Brașov
Festivalul de Operă, Operetă și Balet continuă, sâmbătă, cu o reprezentație a spectacolului „Simon Boccanegra” de Giuseppe Verdi.

Este adus de Opera Română Craiova, care vine pentru al doilea an consecutiv la festivalul de la Brașov și are o distribuție de zile mari.

„«Simon Boccanegra», cea mai complexă dramă verdiană, pe un libret de Francesco Maria Piave și Arrigo Boito, face parte din demersul Operei Române Craiova de a aduce în fața publicului lucrări mai rar prezentate pe scenele lirice. Din distribuție fac parte soliștii Operei Române Craiova. În rolul principal, Simon Boccanegra va fi Ioan Cherata; în rolul Jacopo Fiesco, Gianluca Breda, din Italia; Paolo Albiani – Cesare Kwon, din Italia, iar în rolul Mariei Boccanegra va fi Giorgia Teodoro, din Italia. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Române Craiova. Conducerea muzicală îi aparține lui Francesco di Mauro, Italia”, a explicat purtătorul de cuvânt al Operei Brașov, Cecilia Toma, la Radio România Brașov.

Prețul biletelor este cuprins între 70 și 100 de lei, în funcție de locul în sală.

Pentru acest spectacol mai sunt puține bilete disponibile.

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM
Adina Chirvasă